Wat kost het gebruik van TopoCloud?

TopoCloud biedt drie verschillende plannen aan; GRATIS, VOLLEDIGE TOEGANG & BEPERKTE TOEGANG. Er is voor iedereen een passend plan beschikbaar. 

Gratis 

Het gratis pakket van TopoCloud kan vrij door iedere organisatie gebruikt worden. Je betaalt niks en je kan toch gebruikmaken van alle basis functionaliteit die TopoCloud biedt, hoe fijn is dat? Met projecten doorloop je de volledige PDCA-cyclus, het onderdeel 'Beleid' is beschikbaar en je kunt gebruik maken van de Chat en het werken met Do's. Met dit gratis plan kan je 1 Workspace aanmaken, met een onbeperkt aantal Teams. Er kunnen maximaal 2 gebruikers binnen de Workspace aangemaakt worden en er is ondersteuning via het ticketsysteem beschikbaar.

Is dit niet genoeg voor jouw bedrijf? Kijk dan eens naar volledige toegang of beperkte toegang. 

Deze rol is perfect voor ZZP'ers, een klein bedrijf of om de basis functionaliteiten van TopoCloud te ontdekken.

Volledige toegang

Met volledige toegang zijn, net als het gratis plan, alle basis functionaliteit van TopoCloud beschikbaar. Waar in het gratis plan 'slechts' 1 Workspace aangemaakt kan worden, kunnen er met volledige toegang een onbeperkt aantal Workspaces aangemaakt worden. Het aantal Teams binnen deze Workspaces is ook onbeperkt.
Misschien wel het grootste voordeel ten opzichte van het gratis plan, is dat er in het standaard plan ook een onbeperkt aantal gebruikers aangemaakt kan worden. Iedereen die betrokken is bij de verbetertrajecten in de organisatie kan gebruikmaken van TopoCloud. Naast de PDCA-cyclus, Beleid, Chatfunctie en het werken met Do's, is ook de Office 365 integratie en Single-Sign-On inbegrepen. Ondersteuning gaat via het ticketsysteem, maar ook via telefoon en als het fijn is om even mee te kijken, plannen we een Teams meeting

Met volledige toegang heb je toegang tot alle projecten binnen de organisatie en richt je de basis van de Workspace in. Zo heb je grip en een compleet overzicht voor de voortgang van projecten.

Deze rol is perfect voor Business owners en Management.

Beperkte toegang

Met beperkte toegang werk je aan specifiek toegewezen projecten. Binnen deze projecten kun je gebruik maken van alle functionaliteiten zoals de PDCA-cyclus, Beleid, Chat, werken met Do's, Single-Sign-On en de Office 365 integratie. Heb je een vraag, we ondersteunen je via het ticketsysteem, telefoon en Microsoft Teams.

Je kunt met beperkte toegang niet alle projecten binnen de organisatie inzien of basis instellingen van de Workspace beheren.

Deze rol is perfect voor medewerkers of externe partijen. 

Plannen schema.png